JÁTÉKSZABÁLYZAT

Mátra Múzeum élményközpont”játék szabályzata

A nyereményjátékban résztvevők jelen játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A nyereményjátékban részt vehet minden természetes személy, kivéve a Mátra Múzeum és a ??? munkatársait, valamint ezek közeli hozzátartozóit.

A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

A nyereményjáték negyedéves ciklusokban zajlik, azaz 2019 január 1-én 0:00 órakor indul és 2019 március 31-én éjfélkor ér véget, ekkor kerül mentésre az első helyezett pontszáma és elérhetőségei, illetve ekkor törlődnek azoknak a regisztrálóknak az adatai, akik nem szeretnének a továbbiakban szerepelni a Mátra Múzeum adatbázisában. 2019 április 1-én 0:00-tól új játék indul, ami 2019 június 30-án éjfélig tart. ………………………..

A részvétel feltételei

  • A játékos regisztrál a ????????.hu oldalon.
  • Végig járja a játékteret és megválaszolja az összes feladatot.
  • A játék végére érve ?????????????.

Eredményhirdetés

Minden negyedéves ciklus végén a megadott mailcímen értesítjük a nyertest.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a Mátra Múzeum a Mátra Múzeum élményközpont weboldalán nyilvánosan ismertesse a győztesek nevét és elért pontszámát??????

Minden negyedéves ciklus végén értesítjük a nyertest az általa megadott elérhetőségeken, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A Mátra Múzeum nem vállal felelősséget a játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, következményekért, illetve azért, ha a játékos e-mailben nem elérhető.

Nyeremény átvétele

A Mátra Múzeum fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át. A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják.

14 éven aluliak a játékban szülői engedéllyel vehetnek részt.

Adatkezelés
???

A Szervező jogai

A Mátra Múzeum a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekkel, károkkal, veszteséggel kapcsolatban felelősséget nem vállal.
A Mátra Múzeum fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit, illetve a nyereményeket a weboldalon történő kihirdetésével megváltoztassa.
A Mátra Múzeum a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.